Entersol Oy


Entersol Oy tarjoaa konsultointi- ja koulutuspalvelujen lisäksi myös liiketoimintaprosesseja tehostavia ohjelmistotuotteita.

Tietotekniset ratkaisumme ja tuotteemme perustuvat Microsoftin kehitystyökalujen varmaan laatuun. Esimerkiksi johtamisjärjestelmä on investointi, jolta pitää voida odottaa monien vuosien käyttöikää. Mikäli ohjelmiston perusratkaisuissa on käytetty vanhentunutta teknologiaa, ei tavoiteltavaa investoinnin käyttöikää pystytä saavuttamaan.

Entersol Oy kuuluu Microsoftin partneriohjelmaan ja siksi käytämme uusimpia Microsoft.NET ja Microsoft SQL-Server -teknologioita.

EnterQ Virtual Management System

EnterQ on selainpohjainen, käyttäjäystävällinen ja visuaalinen johtamisen, toiminnan kehittämisen ja arvioinnin työväline. EnterQ:n avulla yhdistätte organisaationne toimintajärjestelmän, dokumentaation, prosessikuvaukset ja tietojen keruuseen tarvittavat lomakkeet eli toimintanne mittariston.

EnterQ antaa aikaa johtamiseen!

Enter-inno Innovaatioportaali -ideoista innovaatioihin

Enter-inno Innovaatioportaali on uusimpia metodeja hyödyntävä ideoiden ja innovaatioiden hallinnan ja kehittämisen ohjelmisto - Innovaatiojohtamisen portaali.

Nyt on aika uudistaa organisaationne innovaatiojohtaminen ja ottaa uusimmat innovaatiojohtamisen työkalut käyttöön.

Ajattele jos teidän yrityksenne loisi tuotteita, palveluita ja toimintatapoja, jollaisia ei alallanne ole aikaisemmin nähty?

   

Lisätietoja: puh. +358 50 5755211 tai email: entersol(at)entersol.fi 


Entersol - Enter Power to Management